Hotel Califòrnia Palace

Interiorisme

Hotel Califòrnia Palace

En aquesta ocasió hem reformat el vestíbul, bar i menjador d’aquest Hotel, mantenint alguns elements per a no encarir la reforma, aplicant diferents acabats a aquests elements que els han convertit en ingredient d’aquest nou disseny.
Hem convertit la paret del derrere de la recepció en un collage horari per a evocar-nos als tradicionals horaris de les principals ciutats. Amb acabats càlids en fusta i vidre retro il•luminat. I disposant la zona d’espera del vestíbul amb sofàs de formes irregulars, i làmpades a diferents alçades del sostre alt.
Al bar, mantenim les formes corbes existents de la barra de bar i columnes, amb nous aplacats metàl•lics i de pintura, hi organitzem altres zones d’estar també de forma circular, amb acabats en forma irregular, amb tons harmoniosos amb ocres i diferents grisos.
Al restaurant d’autoservei hem prioritzat la distribució, la circulació entre bufets, i la disposició de mobles auxiliars i del servei d’esmorzars, aquests estant ocults per a torns de menjars, i de fàcil accés als matins. Hem renovat els mostradors de calent i fred, augmentant la capacitat per a aliments i plats, utilitzant materials com el marbre sintètic blanc per la seva neutralitat e higiene.

Partner:

T’agrada el que veus? Escriu-nos i fem realitat el teu projecte!

    He llegit i accepto la Política de Privacitat per activar l'enviament.